ROI asset management: Fondsbeheer met een visie

by Paul

ROI zorgt ervoor dat haar participanten tijd kunnen besteden aan zaken die voor hen belangrijk zijn. Familie, werk, hobby’s of andere activiteiten. Ook vermogen heeft echter passende aandacht nodig. Iedereen leeft op een eigen manier. En zo wil onze participant ook op haar eigen manier beleggen. Bij ROI zorgen we dankzij onze brede productaanbod ervoor dat de participatie altijd passend belegt bij zijn of haar situatie, wensen en doelen. Dat hoeft niet per se één beleggingsfondsen te zijn, beleggers kunnen ook voor een combinatie van verschillende soorten fondsbeheer kiezen.

Uniek, gespecialiseerd fondsbeheer

Vermogensbeheerders, pensioenfondsen, banken, stichtingen, verzekeraars, family offices en particuliere beleggers kennen ROI asset management als een unieke, gespecialiseerde fondsbeheerder met een sterke focus en een selectieve beleggingsvisie. Dagelijks profiteren onze klanten en de klanten van onze klanten van het resultaat van ons werk. Een krachtige wil om klantverwachtingen waar te maken en het liefst te overtreffen is wat ons drijft.

Onder boutique fondsenhuis ROI asset management vallen enkele unieke beleggingsfondsen. Elk van deze fondsen kent een eigen specialisatie. Afhankelijk van de aard van elk fonds en en de sector waarin wordt belegd, kan het fondsresultaat worden gemeten aan de hand van de koersontwikkeling van een benchmark. Zo beleggen we ook middels een long/short fonds volgens een contraire beleggingsstrategie.

Betrouwbaar en transparant

De beleggingsfondsen van ROI zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Vanzelfsprekend staan zowel de beheerder als de bewaarder van de beleggingsfondsen onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank (DNB). ROI asset management dient te allen tijde te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot deskundigheid en betrouwbaarheid van de bestuurders, financiële waarborgen, bedrijfsvoering en informatieverschaffing aan deelnemers, het publiek en de toezichthouders. De voorwaarden en afspraken zijn tevens vastgelegd in een gedetailleerd en bindend prospectus.

Vrijblijvend contact?

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van ROI asset management en wilt u nader kennismaken? Een vrijblijvend gesprek met één van onze experts is zo geregeld.

U kunt een e-mail sturen naar info@roiassetmanagement.com of het contactformulier op onze website invullen.

Meer over aandelen en beleggen

Leave a Comment